ساخت سایت رایگان در گوگل

در دنیای امروز، با تغییر بسیاری از کسب و کارهای سنتی به سمت کسب و کارهای اینترنتی، بازار فعالیت هایی مانند طراحی سایت در اصفهان ، تهران ، شیراز و تبریز رونق گرفته است. نحوه طراحی سایت، مراحل آن، و همچنین شرایط طراحی وب سایت و هزینه ها یکی از دغدغه های مهم شما است از طرف دیگر ممکن است بخواهید خودتان سایتی را طراحی کنید که گمان میکنید انجام این کار برای هر کسی غیرممکن است همچنین فکر ایجاد وب سایتی برای کسب و کار خود ممکن است کاری طاقت فرسا به نظر برسد ؛ اما ما اینجا هستیم که علاوه بر رفع مشکل شما به بررسی مفهوم طراحی وب سایت، تاریخچه و مراحل طراحی یک سایت موفق نیز بپردازیم. اگر از آن دسته کاربرهایی هستید که میخواهید کسب و کار آنلاین خود را شروع کنید باید حضور خود را در به صورت دائم در شبکه جهانی اینترنت افزایش دهید و همین کار باعث شروع سرمایه گذار برو روی کار خود میشود . در همین بین میتوان بهترین روش برای افزایش کسب و کار آنلاین ساخت یک وبسایت میباشد که میتوانید آن را هم به صورت رایگان و هم به صورت ولی انجام دهید .

طراحی وب سایت چیست؟

سفارش طراحی سایت فرآیند برنامه ریزی، مفهوم سازی و ترتیب محتوا به صورت آنلاین است. امروزه طراحی وب سایت فراتر از زیبایی شناسی است و عملکرد کلی وب سایت را در بر می گیرد. طراحی وب همچنین شامل برنامه های وب، اپلیکیشن های موبایل و طراحی رابط کاربری نیز می باشد.

آیا می دانستید که طراحی وب می تواند تاثیر زیادی بر عملکرد شما در موتورهای جستجو مانند گوگل داشته باشد؟ این مقاله به شما بینش مفیدی در مورد نحوه ایجاد وب سایتی می دهد که نه تنها ظاهر خوبی دارد، بلکه به درستی کار می کند و در جستجو رتبه بالایی دارد.

تاریخچه طراحی سایت

تیم برنرز لی، مخترع وب، با راه اندازی اولین وب سایت خود در سال ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان اولین وب ساز در تاریخ ثبت کرد. در اولین وب سایت، از فرامتن و ارتباطات برای ارسال ایمیل استفاده شد. این سایت متنی ساده از هیچ گرافیک، تصویر یا حتی رنگی استفاده نمی کند و همچنان در دسترس است.

دعوت میکنم محتوای  کلمه کلیدی هدف چیست؟ را مطالعه نمایید.

کارینووب با تیم مجرب و متخصص خود در زمینه طراحی سایت با وردپرس می تواند گزینه بسیار خوبی برای انجام سفارشات شما در بهبود کسب

روش های طراحی سایت

امروزه طراحی وب سایت ، با روش‌ها ی مختلف برنامه‌نویسی صورت می‌گیرد که به طور کلی میتوان انها را به ۲دسته تقسیم بندی کرد :

۱- طراحی سایت با استفاده از کدنویسی

نرم افزارهای طراحی سایت با استفاده از زبان برنامه نویسی
google web designer

Google Web Designer یک برنامه وب پیشرفته است که به شما امکان می دهد تبلیغات، تصاویر، ویدیوها و سایر محتوای وب HTML5 را با استفاده از یک رابط تصویری و کد یکپارچه طراحی و بسازید. با استفاده از نمای طراحی Google Web Designer، می توانید محتوا را با ابزارهای طراحی، متن و اشیاء سه بعدی ایجاد کنید، سپس همه آن را در یک جدول زمانی متحرک کنید.

Dreamweaver

Dreamweaver یک برنامه ایجاد وب سایت است که به شما امکان می دهد صفحات وب را تقریباً در هر مکانی با نرم افزارهایی که از HTML، CSS، جاوا اسکریپت و غیره پشتیبانی می کند، بسازید و منتشر کنید.

net objects

NetObjects یک نرم‌افزار طراحی وب سایت قدرتمند است که به عنوان یکی از سریع‌ترین، آسان‌ترین راه‌ها برای ساخت، مدیریت و ارتقای وب ‌سایت‌ها مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده است.

۲- طراحی سایت با استفاده از سیستم‌های آماده

در زیر برخی از پرکاربردترین نرم افزارهای طراحی وب سایت، بیان شده است.

نرم افزارهای طراحی سایت بدون استفاده از زبان برنامه نویسی

Word Press:

ورد پرس یک سیستم مدیریت محتوا (cms) است که با استفاده از این نرم افزار ،شما می‌توانید محتوای سایت خود را مدیریت کنید. همچنین با وجود ، افزونه‌های مختلفی که برای قالب ورد پرس در اختیار شما قرار داده شده است می‌توانید تغییرات لازم را در سایت خود ایجاد کنید یا امکانات بیشتری به وب سایت خود اضافه کنید.

Joomla:

جوملا بسیار انعطاف پذیر است و بدون نیاز به کد نویسی امکان ایجاد وب سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی را فراهم می‌کند از مزیت های فوق العاده این نرم افزار این است که زبان فارسی را نیز پشتیبانی می‌کند .

Drupal:

دروپال یک سیستم متن باز برای طراحی سایت است. دروپال، بر روی همه وب سرورها قابل نصب است.  دروپال، به زبان PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با انواع cms ها مقاله معرفی برترین cms های جهان را در این سایت مطالعه نمایید.

سوالی که بسیاری از کاربران میپرسند و به دنبال آن هستند این است که :

آسان ترین روش برنامه نویسی بدون کد نویسی چگونه است ؟

خوب، من یک خبر خوب برای شما دارم همانگونه که پیش از این گفتیم نرم افزاری وجود دارد که استفاده از آن بسیار آسان است و هر کسی می تواند با موفقیت یک وب سایت منحصر به فرد و حرفه ای برای تجارت، وبلاگ یا نمونه کار خود ایجاد کندکه به آن وردپرس می گویند.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که به آسانی،  به شما امکان میزبانی و ساخت وب سایت را می دهد. وردپرس شامل معماری پلاگین و یک سیستم قالب است، بنابراین می توانید هر وب سایتی را متناسب با تجارت، وبلاگ، نمونه کارها یا فروشگاه آنلاین خود بسازید.

طراحی سایت با وردپرس

در حالی که بخش فنی راه اندازی یک وب سایت وردپرس واقعاً پیچیده نیست، دانستن اینکه چه چیزی را در وب سایت خود قرار دهید و چگونه آن برای شما کار کند ممکن است کمی دشوارتر باشد. این راهنما برای کاربران در تمام سنین و سطوح مهارت مفید است.

در اینجا ده مرحله آسان برای شروع کار در وردپرس آورده شده است. به سادگی این موارد را دنبال کنید و در کمترین زمان سایت خود را راه اندازی کنید.

بخوانید : آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

برای ساخت یک وب سایت به چه چیزهایی نیاز دارم؟

برای راه اندازی سایت وردپرسی خود به دو مورد زیر نیاز دارید.

نام دامنه – این نام وب سایت شما مانند domain.com است

را روی  وبلاگ ایجاد کلیک کنید!

نام دامنه را انتخاب کنید

عناصر طراحی وب سایت

هنگام طراحی یک وب سایت، مهم است که ظاهر و عملکرد سایت را در نظر بگیرید. ادغام این عناصر، قابلیت استفاده و عملکرد کلی سایت را به حداکثر می رساند.

عناصر بصری

اساساً ظاهر و متن وب سایت شما دست به دست هم می دهند. این مهم است که نوشته و طراحی محتوای شما با یکدیگر هماهنگی برقرارکنند تا یک طراحی منسجم با عناصر متعادل ایجاد شود.

فونت ها

فونتی را انتخاب کنید که طراحی سایت شما را تحسین کند. فونت باید با طرح رنگ، گرافیک، تصاویر شما جفت شود و لحن کلی وب سایت شما را تقویت کند.

رنگ ها

رنگ ها یکی از مهم ترین عناصری هستند که در طراحی سایت باید در نظر گرفته شوند به خاطر داشته باشید که تصورات نادرست زیادی در مورد روانشناسی رنگ وجود دارد ، و مهم تر این است که طرح رنگ های خود را با برند خود و پیام هایی که می خواهید به مخاطبان خود منتقل کنید هماهنگ کنید.

چیدمان

اینکه چگونه تصمیم می گیرید محتوای خود را مرتب کنید، تأثیر چشمگیری بر قابلیت استفاده و عملکرد سایت شما خواهد داشت. هیچ قاعده خاصی برای انتخاب چیدمان وجود ندارد.

سرعت

هیچ کس یک وب سایت کند را دوست ندارد. انتظار بیش از چند ثانیه برای بارگیری یک صفحه می تواند به سرعت بازدیدکننده را از ماندن یا بازگشت به سایت شما باز دارد. صرف نظر از زیبایی، اگر سایت شما به سرعت بارگذاری نشود، در جستجو عملکرد خوبی نخواهد داشت (یعنی رتبه بالایی در گوگل کسب نخواهد کرد).

ساختار سایت

ساختار یک وب سایت نقش مهمی در تجربه کاربری (UX) و بهینه سازی موتور جستجو (SEO) دارد. کاربران شما باید بتوانند به راحتی در وب سایت شما بدون مواجهه با مشکلات ساختاری حرکت کنند.

نتیجه

طراحی سایت امروزه نقش بسزایی در بازاریابی  و جذب مخاطب و تبدیل شدن به مشتری دارد.

طراحی سایت علاوه بر گرافیک سایت و محتوای مناسب باید در صفحه اول گوگل نیز دیده شود تا بتواند مخاطبان بیشتری را از اینترنت جذب کند، بنابراین طراحی سایت با یک شرکت طراحی سایت با تجربه اولین قدم است.

5/5 - (9 امتیاز)

مقالات طراحی سایت

آموزشطراحی سایتگوگل

مدیر کارینو وبAuthor posts

سعید غفاریان مدیر ارشد و صاحب امتیاز کارینووب با سالها تلاش در جهت ارتقا برند کارینووب و ایجاد ارتباط و رضایتمندی مناسب با کارفرمایان و همچنین ارتقا دانش خود و فراهم آوردن تیم متخصص در حوزه های مختلف آی تی، توانسته است پیشرفتی قابل توجه در این حوزه تحقق بخشد و برند کارینووب تبدیل به برندی قابل اعتماد و بروز در بین کاربران گردد.

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *