corona effect on technology

شيوع ويروس کرونا علاوه بر سلامت و شيوه زندگی افراد، بر حوزه‌های ديگر مانند صنايع غذايی و پزشکی، تبليغات جهانی و خدمات حمل و نقل تأثيرات قابل توجهی داشته است. کسب و کارهای کوچک نيز در اين دوران با مشکل کمبود نقدينگی مواجه شده و استارت آپ‌های مجبور شدند فعاليت خود را متوقف کنند. با اين وجود بعضی کسب و کارها نيز در اين دوره زمانی به رشد چشمگيری دست پيدا کردند.

برای مثال نتفليکس، آمازون و مايکروسافت با وجود رکود کلی بازار، شاهد رشد چشمگير در ارزش سهام خود بوده‌اند.

تکنولوژی وکرونا

مايکروسافت

با توجه به گزارش مالی شرکت مايکروسافت که مربوط به سه ماه دوم سال ۲۰۲۰ است، درآمد اين شرکت ۳۵ ميليارد دلار و درآمد خالص آن ۱۰.۸ ميليون دلار گزارش شده که به ترتيب نشان دهنده رشد ۱۵ و ۲۲ درصدی آن است. با توجه به شيوع گسترده ويروس کرونا، انجام کارها از راه دور مورد استقبال شرکت‌های زيادی قرار گرفت، همين اتفاق باعث شد شرکت مايکروسافت از طريق برنامه‌های مايکروسافت آفيس و سرويس‌های ابری خود به سود زيادی دست پيدا کند. افراد بسياری در اين دوره زمانی از برنامه‌هايی مانند تيمز، آژور و دسکتاپ مجازی ويندوز استفاده کردند. علاوه بر اين، با توجه به دستورالعمل ماندن در خانه، تقاضا برای برنامه‌های بازی اين شرکت مانند “ايکس باکس”، “ايکس باکس لايو” و “ايکس باکس گيم پس” نيز افزايش پيدا کرد.

بیشتر بخوانید : تکنولوژی ضد پیری

اپل

با افزايش آمار مبتلايان به کوويد-۱۹ ، اپل فروشگاه‌ها و دفاتر چين را به مدت بيش از دو هفته تعطيل کرد. فروش محصولات سخت افزاری اين شرکت به جز محصولات پوشيدنی در سه ماه دوم سال ۲۰۲۰ با کاهش رو به رو شد. در مقابل، فروش ايرپاد و اپل واچ رشد ۲۳ درصدی به همراه داشت. همچنين با توجه به اينکه افراد در اين دوران بيش از قبل در منزل می‌مانند، استقبال از سرويس‌هايی مانند اپل تی‌وی پلاس و خريد بازی از اپ استور بيشتر از قبل شد و درآمد اين سرويس‌ها ۱۷ درصد افزايش پيدا کرد. علاوه بر اين شيوع ويروس کرونا مانعی برای ارائه محصولات جديد اپل نشد. این غول دنيای فناوری درماه گذشته محصولاتی مانند مک بوک اير، آی پد پرو و نسل دوم آيفون اس ای را به نمايش گذاشت؛ البته به نظر می‌رسد ارائه آيفون ۱۲ که اولين دستگاه ۵G اپل به شمار می‌رود، تحت تأثير اين بحران قرار بگيرد.

شرکت سرمايه‌گذاری MKM Partners شاخصی به‌نام «ماندن در خانه» خلق کرد که برخی شرکت‌‌های فعال در این زمينه را نشان می‌داد.

نتفليکس و آمازون دو مورد از ۳۳ مورد سهام «ماندن در خانه» بودند. اين فهرست همچنين شامل شرکت‌‌هايی مانند فيس‌بوک، شرکت توسعه‌دهنده ويدئو‌ها و بازی‌‌های Blizzard، سازنده تجهيزات ورزشی Peloton و سرويس تحويل غذای GrubHub می‌شود. آمازون تا نيمه‌‌های اسفندماه مثل ساير شرکت‌‌ها درحال سقوط در بورس بود، با اين تفاوت که سرعت کمتری در نزول داشت و برآيند کلی و ساليانه آن مثبت ارزيابی می‌شد، اما در ادامه همين شرکت سود قابل‌توجهی از شرايط قرنطينه به‌دست آورد. اما نتفليکس از ابتدای اين جريان با رشد شاخص‌‌ها در بورس مواجه بود. آمازون در دوران کرونا به حوزه اکران ديجيتال فيلم هم ورود کرد، اما قيمت بسيار بالای بليت‌‌های آن (۲۰ دلار) مانع از موفقيت اين شرکت در چنين زمينه‌ای شد.

فناوری هايی که با پيشرفت خود در اين دوران به مردم کمک کردند تا بتوانند  از راه دور به کار های خود بپردازند :

پرداخت اعتباری به صورت آنلاين
خرید و سفارش آنلاين
ربات‌های تحويل دهنده سفارش
تحصيل و کار از راه دور
فناوری ۵G
فعاليت ربات‌های مختلف
و….
بايد ديد که بعد از پايان اين پاندمی، چه اتفاقی خواهد افتاد. ممکن است که دورکاری ها و خدمت رسانی های انلاين پابرجا بماند.

منبع : سئو سایت در اصفهان کارینووب

مشاوره رایگان کارینووب

امتیاز شما به این صفحه

تکنولوژی

کرونا

مدیر کارینو وبAuthor posts

سعید غفاریان مدیر ارشد و صاحب امتیاز کارینووب با سالها تلاش در جهت ارتقا برند کارینووب و ایجاد ارتباط و رضایتمندی مناسب با کارفرمایان و همچنین ارتقا دانش خود و فراهم آوردن تیم متخصص در حوزه های مختلف آی تی، توانسته است پیشرفتی قابل توجه در این حوزه تحقق بخشد و برند کارینووب تبدیل به برندی قابل اعتماد و بروز در بین کاربران گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *